Étkezési térítési díjak befizetésének változása!

Írta: Pecsenya Edit, igazgató

2020. 09.18.

Kedves Szülők, felsőbb évfolyamos Tanulók, Kollégisták!

A 2020/2021-es tanévben, szeptember hónaptól, a tanulók, az intézményben dolgozó alkalmazottak és a családok egészségének megóvása, valamint a koronavírus-fertőzés terjedésének elkerülése érdekében, az eddigiektől eltérő módon zajlik az étkezési térítési díjak befizetése.

Az étkezési díjakról kiállított számlákat a pedagógusok közreműködésével kiosztjuk a tanulók, óvodás gyermekek esetén a szülők részére, mely számlákat szíveskedjenek átutalással rendezni a számlán feltüntetett bankszámla számra.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a szeptember havi számlák 2020. 09. 18-án (pénteken) kiosztásra kerültek, melyek fizetési határideje szeptember 23-a, szerda.

Az átutalásnál szíveskedjenek a számla sorszámát, valamint a gyermek nevét feltüntetni.

Abban az esetben, ha valakinek nem áll módjában átutalással rendezni számláját, lehetősége van a készpénzes fizetésre is. Ebben az esetben a pontos, számlán szereplő összeget lezárt, névvel ellátott borítékban leadhatják a portán, a titkárságon, vagy a gyermeküket tanító pedagógusnál a megadott határidőig, betartva a járványügyi előírásokat.

Minden hónapban az intézmény honlapján, ill. a gyermeküket tanító pedagógusok által értesülhetnek az adott havi számlák kiosztásáról és fizetési határidőről.

Kérjük a fizetési határidő pontos betartását!

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Vissza a kezdő oldalra