Téltemető farsangi bál az általános iskolában

Írta: Mayer Sándorné 2013. 2. 26.

Téltemető farsangi bál az általános iskolában

Hetek óta lázban égett az egész 8. osztály, hiszen a farsangi mulatság megszervezése és megrendezése a mi feladatunk volt.

Nem is gondoltuk, hogy mennyi gonddal jár együtt egy ilyen rendezvény. Egy hónappal hamarabb elkezdtük a szponzorok keresését, a zsákbamacskába valók gyűjtést, tombolatárgyak beszerzését, a dekoráció előkészületeit. A legjobban a szponzorok felkutatását élveztük, és elmondhatjuk büszkeséggel töltött el minket egy-egy sikeres út.

A tavalyi farsangot iskolánk régi tanítványa Berta János, Jimmy bohóc vezette, s ez nagyon megtetszett nekünk. Az idén mi is őrá bíztuk, hogy legyen ő a műsor vezetője. A lehető legjobb döntés volt. Fantasztikusan jó hangulatot teremtett: egész délutánt végig kísérte a jókedv. A jelmezesek felvonulását limbózás és mini disco követte.

A zsűrinek is nehéz dolga volt, mert rendkívül ötletes jelmezekkel neveztek be a diáktársaink. Az egyéni, a páros és a csoportos jelmezek közül kellett kiválasztani a legötletesebb, a legkreatívabb versenyzőket. A csoportos jelmezesek műsorral is próbálták lenyűgözni a közönséget és természetese a döntőbírókat. A torták, csokoládék mellett sok- sok ajándékkal jutalmazta a zsűri a jelmezeseket.

A farsang másik legjobban várt programja a tombolasorsolás volt. Rengeteg értékes nyeremény lelt gazdára. Szinte mindenki nyert valamit. Aki mégse, az a sorsolás végén a nagy „zsákbamacskából” választhatott magának vigaszdíjat.

Teli hassal minden sokkal vidámabbnak tűnik, erről a szülők gondoskodtak: volt üdítő, szendvics, süti és farsangi fánk, ami kitartott a mulatság végéig.

Elégedetten és boldogan mentünk haza péntek este, mert úgy éreztük mindenkinek tetszett az általunk szervezett téltemető mulatság.

Köszönjük a zsűrinek, Jimmy bohócnak, az iskola alapítványának, a szülőknek és tanárainknak, akik ajándékaikkal támogatták rendezvényünket. Kívánjuk, hogy a következő 8. osztályosoknak is ilyen jól sikerüljön majd a farsangi bál.

 

 

Képek a Galériában

 

Vissza a kezdő oldalra