Ballagás 12. osztály

Írta: Fábián Marianna 2013. 5. 7.

2013. május 4-én  délután 3 óra. Az iskola csengője hosszan szól. A végzősöknek, utoljára. Nincs több be- és kicsengetés számukra. A ballagás kezdetét veszi, hangszóróból ballagási dalok szólnak, belátogatunk az osztálytermekbe, elbúcsúznak diáktársaiktól. Az udvaron izgatott rokonok, hozzátartozók, barátok várnak bennünket, hogy megpillanthassák az ünneplőbe öltözött, virágcsokrokkal lépkedő 12-eseket.

A rendezvény során a végzősök átadják a tizenegyedikes tanulóknak az iskola zászlaját, melyre felkerül az osztály szalagja, hirdetve, hogy idejártak 4 évig, idetartoznak.

A búcsúszavak után idén Kovács Réka tanuló részesül nevelőtestületi dícséretben

folyamatos kiemelkedő tanulmányi munkájáért, valamint az intézmény és a nemzetiségi értékek sokrétű, magas színvonalú képviseletéért.

Hétfőn ismét találkozunk, feladat: megbírkózni a magyar érettségi feladatokkal. Pénteken, a ballagás délutánjára már túl vannak egy megmérettetésen: megírták a szlovák érettségit emelt és közép szinten. Kedden: matematika, szerdán: történelem, majd angol, biológia, kémia, informatika érettségi.

Sok sikert kívánok minden kedves tanítványomnak!

Fábián Mariann 12-es osztályfőnök

 

 

 

Képek a Galériában

 

Vissza a kezdő oldalra