Nyílt nap volt az iskolánkban

Írta: Mayer Sándorné 2013. 1. 31.

Évek óta hagyomány iskolánkban, hogy január végén bemutatkozó nyílt napot tartunk a leendő első osztályosok szüleinek, megkönnyítve számukra az iskolaválasztást.

Pecsenya Edit igazgatónő az ebédlőben köszöntötte a szép számmal megjelent érdeklődőket, majd tájékoztatta őket iskolánk képzési sajátosságairól, az itt folyó oktatásról. Rövid kisfilm segítségével a szülők bepillantást nyerhettek a kisdiákok délelőtti és délutáni életébe, majd megismerkedhettek az iskola honlapjával, s ízelítőt kaptak az elektronikus napló használatáról is. Ezek után bemutatkoztak a leendő első osztályt tanító tanítók: Lopusnyi Natália és délutános párja Tarkó Ákos.  A szünetben lehetőség volt megtekinteni az iskola épületét: tantermeket, számítástechnika termet, fejlesztő szobát…

9,00-tól nyelvi órákat látogattak az anyukák és apukák. Először 2. osztályban Libuše Pestiová szlovák társalgási órán mutatta meg milyen szókincs birtokába jutottak tanulóink, majd Kissné Szabó Ildikó angol órán a negyedik osztályosokkal bizonyította a korán elkezdett nyelvi képzés eredményességét. 10,00-tól Lopusnyi Natália, a leendő tanító néni várta az érdeklődőket, és bemutatták milyen nyelvi szintre jutnak el diákjaink negyedik osztályos korukra.

A leendő elsősökről sem felejtkeztük el: nekik játszókuckóval kedveskedtek Tarkó Ákos és Molnárné Pribojszki Judit kollégiumi nevelők.

A jó hangulatú délelőtti program kötetlen beszélgetéssel zárult.

Szeretettel és nyitott kapukkal várjuk a leendő elsősöket.

 

 

Vissza a kezdő oldalra