Halloween parti

Írta: Csécsei Kitti 8. o. 2013. 11. 07.

2013.10.21-én az esti órákban, a régi hagyományoknak megfelelően, megrendezésre került iskolánkban a Halloween parti. Már egy héttel előtte megkezdődtek az előkésületek, mivel azt szerettük volna, hogy minden jól sikerüljön. Megkérdeztük a diákokat ki szeretne töklámpást készíteni vagy a táncversenyre jelentkezni, és megkértük őket, hogy ha tudnak cukorral járuljanak hozzá az estéhez.

Eljött a várva-várt este. Az ebédlő feldíszítve, jöhetnek a gyerekek. Vendégeink is voltak Tótkomlósról, a 7. osztály. Miután mindenki elfoglalta a helyét, rövid köszöntő után, pár mondat következett a Halloween-ről.

Először a táncversenyre jelentkezők mutathatták meg tudásukat, közülük is a tótkomlósi hetedikesek, majd a mi diákjaink következtek. Mindenki ugyanarra a Michael Jackson számra táncolt.

Miután  a verseny véget ért, a zsűri megnézte a töklámpásokat, és elvonult, hogy értékelje a produkciókat és az alkotásokat. Majd visszatértek, és kiosztották a jutalmakat. Mindenki, aki benevezett a versenybe, ajándékban részesült.

A jutalomosztást cukoreső követte, ami szerintem valamennyi gyerek kedvence.

Ezután következett a disco. Mindenki táncolt, énekelt, jól érezte magát. A bulinak vége lett, és vele együtt az estének is.

Nagyon szép este volt, új barátságok is szövődtek a tótkomlósiakkal, mindenki nagyon jól érezte magát. Reméljük, a jövő évi parti is hasonló hangulatban fog eltelni.

Köszönjük az iskola alapítványának az anyagi hozzájárulást.

 

Csécsei Kitti, 8.osztály

 További képek a Galériában

Vissza a kezdő oldalra