Röplabdabajnokság

Írta: Petőcz Szilvia 10. o. 2014. 3. 24.

 Minden évben, akár csak idén, megrendezik a városi röplabdabajnokságot a Békéscsabai középiskolás fiú és lánycsapatok számára.
Természetesen mi sem maradhattunk ki ebből a jó buliból. A röplabdamérkőzésekre először ősszel, majd tavasszal kerül sor. A versenyen összesen 7-8 iskola vesz részt évente. Ebbe a fiú és lánycsapatok is beletartoznak. A mi iskolánkból sajnos idén nem indult fiú csapat, viszont a lányok (Pálvölgyi Eszter, Priskin Nikolett, Pásztor Nikolett, Szász Nikolett, Szuhaj Katinka, Rajeczki Kitti, Bajczer Csilla 9. osztályos lányok valamit Seres Aida, Szabó Szilvia és Petőcz Szilvia 10. osztályos lányok) annál inkább lelkesebbek voltak, hogy képviselhetik az iskolát.

A kis létszám ellenére egész jól összejött a csapat és a 4. helyezést sikerült idén megszerezniük. Kevésen múlott a harmadik hely, de végül így alakult. Ennek ellenére nagyon büszkék vagyunk az elért eredményre és ez arra motivál minket, hogy jobbak legyünk - mondta a meccs után Petőcz Szilvia. Nagy örömünkre minden mérkőzésre eljött az iskola nagyja és szurkolt a csapatnak, biztattak minket és tartották bennünk a lelket. Ezúton is szeretnénk megköszönni nekik a bizalmat és a támogatást. Külön köszönet a csapat edzőjének Zsibrita Pál tanárúrnak, aki hitt bennünk.

Az idei eredmények:

1. helyezett: Andrássy Gimnázium

2. helyezett: SZEGYA

3. helyezett: KÖZGÉ

4. helyezett: Szlovák Gimnázium (MI)

Vissza a kezdő oldalra