SuLink

Írta: Petőcz Szilvia 10. o.. 2014. 2. 25.

2014. 02. 21-én, pénteken ismét megrendezésre került immáron harmadik alkalommal a SuLink vetélkedő, amelyen a város középiskolásai vetélkedhettek egy egész napon át.

Vetélkedő célja, többek között a csabai diákok iskolától független barátkozásának elősegítése.

Természetesen a mi iskolánk se maradhatott le erről a színvonalas és fergeteges hangulatban lezajló eseményről. Az iskolánkból 6 diák jelentkezett (Andrej Bernadett, Mucsi Vanda, Nagy Viktória, Seres Aida, Pálvölgyi Eszter, valamint Priskin Nikolett). A városi DÖK két tagja ( Mokrán Nanett és Petőcz Szilvia), mint szervezők vettek részt az eseményen.

11 iskolából több mint 110 diák gyűlt össze A csapatokat úgy hozták létre, hogy ne kerüljenek össze egy iskolába járó diákok, hisz a SuLink lényege az ismerkedés és a csapatépítés. Fantasztikus érzés volt látni  társaink arcán az örömöt és a lelkesedést, amivel a feladatokat (kvíz, kódvadászat, fejtörők, és ügyességi feladatok) hajtották végre.

A program végén iskolánk tanulói értékes nyereményekkel térhettek haza, ugyanis a győztes csapatban játszottak.

 

1. helyezett lett a PiroSasok (Piros) csapat 1380 ponttal ( a nyertes diák: Priskin NIkolett )
2. helyezett lett a Vodka Narancs (Narancs) csapat 945 ponttal ( a nyertes diák: Pálvölgyi Eszter)
3. helyezett lett a Rózsaszín Get'hó (Rózsaszín) csapat 915 ponttal. ( a nyertes diák: Seres Aida)

 

Nem győzöm hangsúlyozni, hogy mindenki nagyon jól érezte magát. Nagyon örültünk mindannyian hogy egy ilyen tartalmas és izgalmakkal teli nappal gazdagodhattunk. Reméljük jövőre is megrendezésre kerül a SuLink, és mi  ismét részt vehetünk rajta! 

 

Fotó: Szász Attila

 

Vissza a kezdő oldalra