Itt a farsang áll a bál

Írta: Vidovenyecz Katalin 8. osztály

2015. 2. 24.

2015. február 20-án, délután fél 3 órai kezdettel megrendezésre került az általános iskolai farsang. Iskolánkban hagyomány szerint a 8. osztály tanulói szervezik ezt a tartalmas programot. Ebben az évben rajtunk volt a sor, hogy bizonyítsunk! Egy hónappal hamarabb elkezdtük a szponzorok keresését, a zsákbamacskába valók gyűjtését, tombolatárgyak beszerzését és a dekoráció előkészületeit.

Mikor elérkezett az idő, mindenki nagyon izgatott volt. A gyerekek sok színes és fantáziadús ötlettel álltak elő. Lehetett nevezni egyéni és csoportos jelmezekkel is. A zsűrinek nehéz dolga volt, mert nem volt könnyű kiválasztani a legjobbakat a sok ötletes jelmez közül. Aki nem nyert , az sem búslakodott, mert csokit mindenki kapott a részvételért. A jelmezesek elvonulása után CAPOEIRA bemutató vette kezdetét, amit mi is kipróbálhattunk.

Ezután tombolasorsolás volt, ahol különféle ajándékokat lehetett nyerni.

A büfé asztalán a szülők által készített szendvicsek és sütemények sorakoztak. Természetesen a vendégek üdítővel is olthatták szomjukat.

Elégedetten, boldogan mentünk haza péntek este, mert úgy éreztük, hogy mindenkinek tetszett az általunk rendezett farsangi mulatság.

Köszönjük a zsűrinek, az iskola alapítványának, a szülőknek, tanárainknak, hogy ajándékokkal és munkájukkal támogatták rendezvényünket!

 

További képek a Képgalériában 

Vissza a kezdő oldalra