DÖK nap

Írta: Petőcz Szilvia 11. osztály

2015. 4. 14.

2015. április 1-jén megrendezésre került a DÖK nap. Idén rendhagyó módon szerveztük meg: csak a gimnazisták vettek részt a programokon, amik a következők voltak:

Először az igazlátó lapokat válaszolta meg Pecsenya Edit igazgatónő. Minden felvetésre készségesen válaszolt, s a felmerült problémák, hiányosságok nagy része a közeljövőben megoldódik.

Második napirendi pontban iskolánk régi diákjai válaszoltak kíváncsi kérdéseinkre. A jó hangulatú beszélgetés során hasznos tanácsokkal láttak el bennünket, visszaidézték gimis éveiket, és beszámoltak izgalmas mindennapjaikról is. Varga Ramóna, Tarkó Ákos tanár úr, Kovács Tibor, Perjési Debóra és Alberti Csilla tanárnő voltak a vendégeink.

A délelőtt további részében a gimnazisták 3 szekcióba rendeződtek, Zsótér Mária, Perjési Debóra és Karácsony Zsolt vezetésével. Mind a három szekcióban vegyes korosztályú diákok vettek részt, ahol az iskolai élettel foglalkoztak. Tanúsíthatom, hogy hasznos és élményekben gazdag 1 órát töltöttek el diáktársaim.

Utolsó napirendi pont, valamennyiünk örömére, a közös pizza evés volt, melyet az iskolánk alapítványa támogatott,s  amit ezúton is köszönünk. Fantasztikus tavaszi szünetet nyitó nap volt.

További képek a Képgalériában 

Vissza a kezdő oldalra