Gólyabál

Írta: Csécsei Kitti 9. osztály

2014. 11. 14.

2014. november 12-én  este 18:30-tól megrendezésre került a gimis gólyabál, s ezzel megkezdődtek a 9. osztály számára vicces feladatokkal izgalmasabbá tett hétköznapjai.

Idén ránk került a sor, hogy megmutassuk milyen szófogadó gólyák is vagyunk. Mint mindig, most is a 10. osztály volt a fő szervezője ennek az estének, akik igyekeztek emlékezetessé tenni számunkra ezt az alkalmat, s viccesebbnél viccesebb feladatokat készíttek nekünk.

Az este a Gólya születik című tehetségkutatóval kezdődött, ahol a mi osztályunk volt az egyetlen induló csapat. Feladatunk, egy áltakunk koreografált tánc bemutatása volt. Meglehetősen sokat készültünk erre a feladatra, míg összeállt a tökéletes produkció. A sok készülést siker koronázta. Mindannyian kockás ingbe öltözve táncoltunk a Cotton Eye Joe című számra. Utána megpróbáltuk a zsűrit egy finom dobostortával lekenyerezni, ami szerintünk sikerült is.

Ezt követték a 10. osztály által kitalált próbatételek.

Első feladatként szinkronizálnunk kellett 2 kisfilmet. Ezt az akadályt sikeresen vettük, majd a fiúknak bevizezett arccal kellett zizit átvinni egyik tálcáról a másikra. Nagyon ügyesen megoldották ezt a feladatot is. Következett a 3. feladat, amelyben egy narancsot kellett átjuttatnunk a szemben lévő székre, úgy, hogy nem használhattuk a kezünket. Ennek a kihívásnak is megfeleltünk.

Ezt követően is folytatódtak a jobbnál jobb feladatok, mint például: rá kellett feküdnünk a mögöttünk ülő emberre, és egy kis idő után kihúzták alólunk a széket, s meg kellett magunkat tartani.  Kicsit nehezen, de ezt is sikeresen teljesítettük!

A végére maradt a legviccesebb feladat: bekötött szemmel kellett kisminkelni a velünk szemben ülő embert. Igazán, vicces alkotások születtek. A bátor jelentkezők énekelhettek is a többieknek. A jelentkezők igazán kreatívan oldották meg ezt a feladatot is!

A sok érdekes, izgalmas és vicces feladat után következett a gólyaeskü, miszerint a 10. osztály által készített ruhákat 1 hónapig mindennap viseljük, szót fogadunk nekik s tanárainknak, és teljesítjük a ránk váró további feladatokat. Mindezt egy darab citrommal a szánkban kellett megtegyük, csak utána kaptuk meg a ruhánkat. Mindenkinek egy láthatósági mellényt kell hordania, egy krumpliszsákban kell a könyveit tartania, és a tolltartónkat tojástartóra kellett lecserélni.

Izgalommal várjuk a következő feladatokat!

Köszönjük a Beraczka tanárnőnek és a 10. osztálynak ezt az estét, a sok érdekes feladatot. Nagyon jól szórakoztunk!

Most már mi is elmondhatjuk, hogy gólyák vagyunk!

Jövőre rajtunk a sor, hogy megmutassuk szervezésben is olyan jók vagyunk-e, mint a feladatok teljesítésében!

 Csécsei Kitti

9. osztály


További képek a Képgalériában
Vissza a kezdő oldalra