Halloween party

Írta: Dalmadi Dóra, Kesjár Daniella

2014. 10. 21.

Október 20-án este fél hétkor megrendezésre került iskolánkban a már hagyományosnak számító halloween ünnepség. A programot az általános iskola 3-8. osztályos tanulói számára hirdették meg, akik szép számmal jelentek meg a rendezvényen. A diákok izgatottan várták a rendezvényt, s aktívan vettek részt a különböző programok előkészületeiben.

A színpad szélére helyezett jobbnál-jobb töklámpások nem csak hangulatvilágítás szolgálták, azokat a diákok maguk készítették a tökfaragó versenyre. Nagyon ötletesek, szépek voltak, a zsűrinek nehéz volt a pontozáskor, és a díjak odaítélésekor.

Fél hétkor a jelmezesek már az ebédlő előtt várakoztak, hogy a közönségnek is megmutassák, ötletes jelmezüket, rémítő sminkjüket. Volt köztük múmia, vámpír, szellem, halott menyasszony, punk, de a legnépszerűbb a zombi volt.

A táncversenyen két csapat indult. Egy nyolcadikos, fiúkból álló, és egy hatodikos vegyes csoport. Ugyanolyan jól teljesítettek, így holtverseny alakult ki köztük. Ezután következett a cukordobálás. Nagy volt a tülekedés, fürgének kellett lenni, mert mindenki nagyon szereti a cukorkát. A halloweenen nagyot táncoltunk és jót szórakoztunk, ugyanis Tuska Ádám és Tárkány - Szűcs István jóvoltából volt diszkó.

Kár, hogy mi nyolcadikosok már kiöregedtünk ebből, és ez volt az utolsó ilyen partink. Kívánjuk, hogy az elkövetkező évben is jól sikerüljön a halloween, és hasonlóan jól érezzék magukat a résztvevők.

Köszönjük a támogatást az iskolai alapítványnak, a szülői munkaközösségnek, és az MM Publication-nak, akiknek jóvoltából a zsűri megjutalmazhatta a legszebb töklámpásokat, a legötletesebb jelmezeket s a táncosokat, akik gondoskodtak a jó hangulatról. Nekik köszönhetjük azt is, hogy közelharcot vívhattunk a sok-sok cukorkáért, amit szétdobáltak a szervezők a táncosok között.


További képek a Képgalériában
Vissza a kezdő oldalra