Óvoda-Bál

Írta: Varga Ramóna

2016. 2. 11.

 

2016. február 5-én (pénteken) került megrendezésre, immár hagyományossá vált Óvoda – Bálunk.

 

A hosszas előkészület meghozta gyümölcsét. Ebben az évben még magasabb létszámmal, több mint 100 fővel sikerült megvalósítani rendezvényt. Lassan kinőjük intézményünk ebédlőjét, olyan sok az érdeklődő résztvevő.

Nagy öröm számunkra, hogy minden szülő támogatta óvodánkat tombola tárgy felajánlásaikkal, akik pedig nem tudtak részt venni, támogató jegyek vásárlásával. Ezúton szeretnénk megköszönni, a szülőknek és azoknak a cégeknek, vállalatoknak a kiemelkedően sok támogatást, melyek hozzájárultak Óvoda – Bálunk sikerességéhez.

A rendezvény vidám hangulatban telt. Az óvodai szakmai munkaközösség vezetője, Eperjesiné Cséffai Csilla köszöntője után a Dolce Dance salsa tánccsoport előadását tekinthettük meg. Idén az óvodai munkaközösség is készült egy fergeteges meglepetés műsorral. A produkciókat követően az óvoda dolgozói felszolgálták a vacsorát, amely idén rendhagyóan sültes tálakból és salátákból állt. Az este jó hangulatához az élőzene is hozzájárult, amelynek hangjaira a vendégek szívesen ropták a táncot. A tombolahúzást követően hajnalig tartott a mulatság.

A visszajelzésekből az derült ki, hogy a vidám hangulat, a kellemes időtöltés mellett jó alkalom ez arra is, hogy a szülők jobban megismerhessék egymást, beszélgessenek, tanácsokat adjanak egymásnak. Örömmel töltött el bennünket az is, néhány szülő felvetette, hogy egy nevelési évben akár még egy alkalommal rendezzünk hasonló eseményt, ahol a jelenlévőknek lehetőségük lenne a szülői közösséget erősíteni.

 Reméljük, a szülők óvodánkhoz való pozitív hozzáállása a továbbiakban sem változik és jövőre is megörvendeztethetjük őket egy ilyen jó hangulatú rendezvénnyel.

Vissza a kezdő oldalra