DÖK nap

Írta: Csécsai Kitti, 11. osztályos tanuló

2017. 04. 28.

Mint minden évben, idén is megrendezésre került iskolánkban a gimnazista tanulók részére a DÖK nap. Idén már mint DÖK titkár vettem részt rajta, Arnóczki Szabinával, akivel már jóval előtte megkezdtük az előkészületeket. Segítségünkre volt Tóth Zsuzsanna tanárnő is.

Hosszú szervezések után végre elérkezett a szünet előtti utolsó tanítási nap, ahol a programoké volt a főszerep. Elsőként érkezett hozzánk Tarkó Áron, iskolánk volt diákja, aki egy érdekes előadást tartott a jelenlévőknek a fiatalkori bűncselekményekről. Ezután néhány régi diák, Szpisják Katalin, Szalók Éva, Kochné Tóth Judit, Tarkó Áron és Ladislav Rybánsky, visszalátogatott hozzánk, akik régi élményeiket osztották meg velünk. Harmadik programként Zsótér Mária, Perjési Debóra és Bágy Petra, a Táliber alapítvány munkatársai tartottak nekünk önismereti foglalkozásokat, ahol az elmondások alapján mindenki nagyon jól érezte magát. Nap végére maradt a mindenki által kedvelt jutalom, ami pizza formájában meg is érkezett.

A programok vége után kezdetét vette a várva-várt tavaszi szünet. E jól sikerült nap után szeretném még egyszer megköszönni iskolánk alapítványának, hogy támogatták a DÖK nap megszervezését.

Vissza a kezdő oldalra