Óvoda-bál 2017 

Írta: Eperjesiné Cséffai Csilla, óvodai munkaközösség vezető

2017. 02. 10.

Óvodánkban 2017. február 3-án, immár 6. alkalommal került megrendezésre – a már hagyományosnak tekinthető – „Ovi-buli”.

Az idei esemény a retro jegyében szerveződött, amelyre az óvoda dolgozói nagy-nagy izgalommal és lelkesedéssel (elánnal) készültek. A közös tervezgetéseket hamarosan tettek követték és egymás után készültek a dekoráció elemei, gyűltek a tombolák, formálódott a műsor.

A felkészülési idő gyorsan eltelt, de a személyre szabott feladatoknak köszönhetően mindenki lendületesen és nagy örömmel végezte a dolgát, így a nagy napra minden készen állt.

A bálra érkezőket hangulatosan feldíszített terem és asztalok várták.

Fél héttől érkeztek a vendégek és intézményvezetőnk köszöntőjekor, 7 órakor már mindenki jó hangulatban várta az est megnyitását.

Idei bálunkat megtisztelte jelenlétével intézményvezetőnk Pecsenya Edit, igazgatónő, és Czégény Gyuláné, kollégiumi igazgatónő, óvodai intézményegységünk vezetője is.

A köszöntőt követően a Mariann-balettiskola növendékeinek táncában gyönyörködhettek a résztvevők. A nyolc fiatalabb (óvodás – alsó tagozatos) és a tizenegy idősebb (felső tagozatos – gimnazista) táncos színvonalas műsora mindenkit ámulatba ejtett.

A komolyabb, művészi hangvétel oldására a szülők, pontosabban az apukák produkciója következett, akik bemutatták az ő „balett-tudásukat”. A siker fergeteges volt. A nevetéstől szem nem maradt szárazon, amikor megjelentek balerináknak beöltözve a színpadon. Koreográfiájuk és a zeneválasztás találó volt, műsorukat nagy ováció kísérte, megteremtve ezzel az est további részéhez a felhőtlen, vidám hangulatot.

 A műsort követően, egy közös pohárköszöntő és koccintás után, igazán ízletes és bőséges vacsora következett, melyet az óvoda dolgozói tálaltak fel a kedves szülőknek.

A vacsora után kezdődött a táncos mulatozás és tartott hajnalig, ki-ki meddig bírta. Elismerést érdemlő zenészünk mindenki kedvére húzta a talpalávalót.

A bál ideje alatt lelkes szülők érdeklődése mellett folyt a tombolaárusítás, mellyel tovább gyarapodott az óvoda bevétele. A tavalyi és az idei év bevételét óvodánk udvarának gazdagítására kívánjuk fordítani. A tombolán sok értékes tárgynyeremény került kisorsolásra, amelyeket a hozzánk járó gyermekek családjain kívül számos külső szponzor is támogatásával biztosított.

Köszönettel tartozunk mindenkinek, aki bármilyen módon hozzájárult a rendezvény sikeréhez, legyen az anyagi támogatás vagy segítő, szorgos kéz. Külön köszönet az óvoda dolgozóinak a kitartó munkájukért, melynek eredményeként méltán népszerű ez a rendezvény intézményünkben.

A bál pedig kiváló alkalom volt arra is, hogy kötetlenül beszélgethessenek a szülőtársak egymással és az óvoda dolgozóival.

Bízunk benne, hogy jövőre is legalább ennyi, vagy még több nagylelkű ember tartja majd fontosnak az óvodai nevelőmunka támogatását!

Kívánom, hogy a jövőben is megvalósuljanak hasonló célok, hasonló összefogással, tettrekészséggel!

További képek: az óvoda honlapján

Vissza a kezdő oldalra