Ballag már....

Írta: Arnóczki Szabina 11. osztályos tanuló

2019. 5.7.

Idén május 4-én került sor az iskolai ballagásra. A 12. osztály 16 tanulója ballagott el az intézményünkből. Az ezt megelőző napon számukra már elkezdődött az érettségi időszak, pénteken szlovák nyelv és irodalom tantárgyból vizsgáztak.

A ballagó osztály a termében várta a csak nekik szóló utolsó csengőszót, s elindultak útjukra, tarisznyájukban borral, sóval, paprikával, pogácsával és két fotóval. A feldíszített iskola termeibe betérve búcsúztak az osztályoktól, diáktársaiktól.

A ballagás során először a 11. osztály búcsúzott a ballagóktól, majd Pecsenya Edit igazgatónő átadta Kesjár Erzsébet Daniella tanulónak a tantestület dicsérő oklevelét a 4 éven át tanúsított kimagasló tanulmányi eredményéért.

Intézményünk szokásaihoz tartozik, hogy a 12. osztályos tanulók szalagot kötnek az iskola zászlójára, melyet ezek után átadnak a 11. évfolyamos diákoknak.

A 12. osztály tanulói az ünnepség keretében elbúcsúztak diáktársaiktól, az intézmény pedagógusaitól, dolgozóitól, megköszönték szüleiknek a sok éves, mindig önzetlen, odaadó támogatásukat.

Ezt követte a ballagó osztály osztályfőnökének, Alberti Csilla tanárnőnek meleg, szeretetteljes, ugyanakkor vidám búcsúzó szavai.

Az iskola minden diákja nevében kívánok a ballagó diákoknak sok sikert!

További képek
Vissza a kezdő oldalra