27.Garabonciásnapok

Írta: Gyöngyi Virág, 9. osztályos tanuló

2018. 10. 11.

Idén is megrendezésre került a mostmár 27 éve szervezett Csabai Garaboonciásnapok. Mint minden évben most is egy igen hangulatos fáklyás felvonulás nyitotta meg a rendezvényt. A hét összes estéjén különféle koncerteken lehetett részt venni.

Hétfőn délelőtt Beck Zoltán előadását hallgattuk meg. Két iskolánkba járó diák helyezést ért el a fotó/rajzpályázaton. Kukla Zsuzsanna fényképeivel a fotó és Gyöngyi Virág rajzaival grafika kategóriában lettek kitüntetve. Gratulálunk nekik!

Kedden, a happeningen, végignézhettük az iskolák kampánytáncait és filmjeit. Ezeknek az előadásoknak a benyomása alapján dönthettek az elektorok, hogy kire szavaznak a csütörtöki választáson. Szerdán a garabonciás tízpróba, partizán labda és sárkányhajózáson vettünk részt. Persze akik nem jelentkeztek ők lelkesen szurkoltak a többieknek. Helyezést nem is értünk el, de attól még jól szórakoztunk és jövőre újúlt erővel próbálkozunk újra. Csütörtökön az elnöki szavazás kihirdetése után a Rádió1 Dj-ivel zárult a program sorozat.

Összességében öt szuper és jó hangulatú napot tudhatunk magunk mögött.

Vissza a kezdő oldalra