Kísértetek és démonok éjszakája

Írta: Prohászka-Szegedi Fanni Regina 7.osztályos tanuló

2019. 10.23.

Manapság eléggé kezd elterjedni kis hazánkban is a Halloween – a mindenszentek előtti éjszaka megünneplése.  Ez a hagyomány a mi iskolánkat sem kerüli el így 2019.10.21-én ismét megrendezésre került a már hagyománynak számító Halloween party. Tóth Zsuzsanna tanárnő vezetésével és a 7. osztály tanulóinak segítő közreműködésével egy rémséges és hátborzongatóan jól sikerült est részesei lehettek iskolánk tanulói és tanárai. A szórakozást lázas készülődés és verseny előzte meg. Iskolánk tanulói megmutathatták félelmetes kreativitásukat az osztályterem díszítő versenyen.  Az első három leghátborzongatóbb osztálydekoráció jutalmat kapott.

Helyezettek:                    

1. helyezett: 5. osztály

2. helyezett: 7. osztály és 6. osztály

3. helyezett: 3. osztály

A tökfaragó és mécses készítő versenyen valamennyi diák jutalomban részesült, mert szörnyen jól sikerültek a versenydarabok.

Mielőtt kezdetét vette a hátborzongató démoni parti Kovács Orsolya, Prohászka-Szegedi Fanni és Zelenyánszki Zoé megismertette kísérteties diáktársait a Halloween történetével.  Nagyon össze kellett szedni minden bátorságunkat, hiszen félelmetesebbnél-félelmetesebb jelmezesek ültek velünk szembe. A partin megjelentek a boszorkányok, a halott menyasszony, múmia és csontváz a vámpírok társaságában és természetesen Drakula gróf sem hiányzott. Amikor a boszorkányok seprűiket elővették kezdetét vette az iskola körüli éjszakai futás ahol Jan Pitonak és Tarkó Ákos tanár urak gondoskodtak a hatalmas rettegésről és kísérteties sikoltásról. Köszönjük szépen nekik, hogy az ijesztgetés félelmetesre sikerült.

Miután minden szörny kisikította magát elkezdődött az év legrémísztőbb partija. Démon D.J.azaz Gergő Marcell és Horváth Levente 9. osztályos tanulók gondoskodtak  a kisértetises hangulatról. Az est fénypontja a cukorkaeső volt melyből szörnyecskéink igyekeztek minél többet gyűjteni. A bulinak napfelkelte előtt sajnos véget kellett vetni, de reméljük, jövőre ugyanitt folytatjuk.

Tóth Zsuzsanna tanárnő és a 7. osztály nevében szeretnénk gratulálni még egyszer minden nyertesnek.

Külön köszönetet mondunk a segítségért tanárainknak, iskolánk alapítványának és a Szülői Munkaközösségnek.

További képek
Vissza a kezdő oldalra