DÖK-nap

Írta: Kós Vivien, Kádár Szabina 2012. 06 15.

2012. 06. 14-én intézményünkben hagyományosan megrendezésre került a DÖK nap. A rendezvényen jelen volt az általános iskola felső tagozata és a gimnázium. Külön kategóriában indultak a kicsik és a nagyok. Nagyon sok finom és különleges étel készült, belekóstolhattunk például az olasz és kínai konyha különlegességeibe, valamint a hazai ízekbe (krumplipaprikás, csirkepörkölt). A zsűrinek, mint elmondták, nagyon nehéz volt a döntés. A nyerteseket süteménnyel díjazták (iskolánk alapítványának támogatásával).

A kicsiknél első lett a 6. osztály (csirkepaprikás nokedlivel), a legeredetibb pedig a 7. osztály lett, akik paprikás krumplit főztek kolbásszal.

A gimiseknél a 10. osztály lett az első (olasz tésztafélékkel), míg a különdíjas a 11. osztály lett a kínai konyha remekeivel.

A főzéssel párhuzamosan zajlottak a focimeccsek, a győztes csapat tagjai: Szószki Zsanett, Priskin Róbert, Herfert Márk, Kiss Richárd, Rajeczki Krisztián, Tóth Dániel.

Mindenki nagyon jól érezte magát, sok volt a móka és kacagás, a jó hangulatot 11. osztályos tanulónk, Kondacs Ádám biztosította napjaink slágereivel.

Köszönjünk szépen az iskolánknak, hogy idén is jól érezhettük magunkat, reméljük jövőre is sor kerül majd erre az eseményre!

Kós Vivien (11. o.) és Kádár Szabina (10. o.)

Képek a Galériában

Vissza a kezdő oldalra